Technology Client

2013 | Silicon Valley, CA

  • Technology Client Conference Rooms Photo: Michael O'Callahan
  • Technology Client Open Work Area with Sliding Panels Photo: Michael O'Callahan
  • Technology Client Collaboration Area Photo: Michael O'Callahan
  • Technology Client Conference and Collaboration Area Photo: Michael O'Callahan
  • Technology Client Adjustable Height Workstations Photo: Michael O'Callahan
  • Technology Client Conference Room Photo: Michael O'Callahan
  • Technology Client Huddle Room Photo: Michael O'Callahan

STUDIOS designed the new home for one of a notable technology client’s key user groups. A driving project goal was to create a new way to organize space around the user group’s specific scrum management techniques. In response, the design blurs the delineation between collaboration space and personal workspace, and focuses on the ability to “display the creative process” as a tool to inspire solutions, and speed delivery. The design of the new space is also intended as a tool to help recruit and retain top talent.

Natural light pours into the new space from three elevations, creating a light and airy environment. A high level of transparency, multiple collaboration zones, and a flexible open plan work encourages interaction yet also provide respite for more concentrative work.