Hogan Lovells

2013 | Paris, France

  • Hogan Lovells Bar in the seminar room Photo: Luc Boegly
  • Hogan Lovells Lobby Photo: Luc Boegly
  • Hogan Lovells Reception Photo: Luc Boegly
  • Hogan Lovells Pantry Photo: Luc Boegly
  • Hogan Lovells Seminar room Photo: Luc Boegly
  • Hogan Lovells Large conference room Photo: Luc Boegly
  • Hogan Lovells Elevator lobby Photo: Luc Boegly
  • Hogan Lovells Cafeteria Photo: Luc Boegly
  • Hogan Lovells Atrium Photo: Luc Boegly

International law firm Hogan Lovells has moved into a newly renovated building, in an exceptional location in Paris, to consolidate two existing offices and reinforce its global identity.

In response to the building’s breathtaking views over the city and extensive outdoor space, STUDIOS designed a concept that reinforces the integration of nature by creating a permeable connection between the interior and exterior through vegetated details and naturally rendered materials. This “green path” connects the inner courtyards, an atrium, tree filled patios and outdoor terraces, taking the form of a vertical garden in the atrium and of resin panels with green inclusions on each floor.

The unique design combines contemporary lines and elegance with a local “Parisian touch”. The three top floors of the building where clients can enjoy breathtaking views convey a strong corporate image, while the office floors feature a lighter and more sober design.