Nickelodeon, New York

2015 | New York, NY

  • Nickelodeon, New York Elevator Lobby Photo: Eric Laignel
  • Nickelodeon, New York Pantry Photo: Eric Laignel
  • Nickelodeon, New York Refresh and Connect Photo: Eric Laignel
  • Nickelodeon, New York Large Conference Room Photo: Eric Laignel
  • Nickelodeon, New York Refresh and Connect Photo: Eric Laignel
  • Nickelodeon, New York Conference Room Photo: Eric Laignel

STUDIOS has redesigned Nickelodeon’s workspace over six floors of 1515 Broadway. Nickelodeon, a media company targeted to children and families, wanted a grown-up space that maintained their vibrant, expressive, and fun nature.

After meeting with the company’s various groups and departments, STUDIOS created a unified look and feel for the space while creating a unique identity for each department. Key design elements include increased exposure to views and daylight for all workers; making leadership visible; assigning private offices based on need rather than title; and informal “refresh and connect” areas to foster a sense of community. STUDIOS also introduced storage solutions on each floor to maximize space and eliminate clutter.