FR
Transformation of the Pivollet Daycare Center’s Plaza by Studios Architecture

Transformation of the Pivollet Daycare Center’s Plaza

DATEOctober 09, 2020

LOCATIONVal de Reuil

As works for the Leo Lagrange athletic complex continue, the STUDIOS team has completed another project for the community of Val-de-Reuil: the space around the Pivollet daycare center has been renovated to create a feeling of centrality in the neighborhood and heighten security around the building.

Our architects designed a space composed of plant and mineral elements. Larch wood creates a feeling of unity around a landscaped area including planters and large plane trees. A zinc awning completes and lightly structures the space.

The plaza has been transformed into a modern, welcoming space for France’s youngest community!