EN

CLIENTZiffren Brittenham

SERVICESInteriors

LOCATIONCentury City, CA

SIZE6,600 sq ft

STATUSCompleted 2020

Law firm Ziffren Brittenham was looking to expand their current Century City office by creating a refined, modern workspace suited to their media and entertainment clientele. We overhauled an outdated work floor with a timeless and functional design that feeds natural light to the assistant bays. We also placed a continuous linear band of light between two parallel fabric panels—bringing more light into the space while providing acoustic treatment—and gave new life to the existing marble floors.

Elevator lobby
Elevator lobby
Assistant bay workstations
Assistant bay workstations
Private office space overlooking Century City
Private office space overlooking Century City
Restroom with existing marble
Restroom with existing marble
Pantry
Pantry
Elevator lobby prior to renovation
Elevator lobby prior to renovation
Pantry prior to renovation
Pantry prior to renovation
View from elevator lobby prior to renovation
View from elevator lobby prior to renovation

PHOTOGRAPHYLawrence Anderson