CLIENTConfidential

SERVICESInteriors

LOCATIONParis, France

SIZE4 000 m² / 43,055 sq ft

STATUS2021

CERTIFICATIONBiodiversity

STUDIOS worked on the apartments revamping in a prestigiously located eight-story edifice built in 1927 to reposition it as a luxury apartment building with the same level of services as a five-star hotel.

Beyond updating the building’s technical installations, acoustics and environmental standards to meet current norms, the project is focused on delivering high-end amenities and optimizing surface area.

Entrance Lobby (Rendering)
Entrance Lobby (Rendering)

The main entrance is enhanced with the addition of a glasswork canopy with a wrought-iron door. The warm, intimate lobby is designed with the residents and guests of the site’s twenty remarkable apartments in mind.

Marble marquetry floors, delicately fluted wooden wall panels inlaid with patinated bronze, gypsum ceilings, generous spaces, glass doors and refined furnishings give the place a very singular personality.

A five-star approach for twenty high-end apartments offering services between those of  a fully serviced building  and a luxury hotel

Bathroom (Rendering)
Bathroom (Rendering)

The site’s apartments include vast living rooms and spacious bedrooms and bathrooms filled with natural light with an exclusive interior design favoring noble materials and extremely qualitative details.

Spa area and pool deck (Rendering)
Spa area and pool deck (Rendering)

An underground parking garage is converted into a wellness center including a pool, spa and fitness room.

A terrace on the building’s roof allows residents to enjoy stunning views of the Eiffel Tower.

Rooftop terrace (Rendering)
Rooftop terrace (Rendering)

A holistic vision for an exceptional offering.

Rooftop layout
Rooftop layout
Duplex layout and axonometry
Duplex layout and axonometry
Circulations
Circulations