FR

CLIENTErnst & Young

SERVICESInteriors

LOCATIONParis La Défense, France

SIZE600 m² / 6,458 sq ft

STATUSCompleted 2016

The major challenge of this project was to design a space in which a client showroom and collaborative workspaces dedicated to Internal Analytics, Cyber and Digital teams could coexist within the EY France headquarters.

War room
War room
War room
War room
Workspace
Workspace
Workspace
Workspace
Showroom
Showroom
War room and coffee bar
War room and coffee bar
War room and coffee bar
War room and coffee bar
Coffee ba
Coffee ba
Coffee bar
Coffee bar

The two-pronged mission include designing a seamless, open area for client demonstrations while also delivering on the security and confidentiality requirements specific to EY’s new areas of expertise.

STUDIOS drew on its expertise in workplace design and advanced technology to conceive a futuristic innovation lab.

When a serious-minded cybersecurity firm gets creative and embraces a start-up approach.

Immersive corridor
Immersive corridor

Design thinking has resulted in a technological showcase dedicated to innovation.

Designed to promote EY’s image, the Experience Lab embodies the company’s dedicated, demanding approach to business in a modern, convivial setting that fosters creativity and innovation.

Axonometric view of the project
Axonometric view of the project
Collaboration wall, detail
Collaboration wall, detail

PHOTOGRAPHYStefano Candito