CLIENTConfidential Media Company

SERVICESInteriors

LOCATIONSan Francisco, CA

SIZE38,000 sq ft

STATUSCompleted 2021

We transformed a partially below-grade expansion space into a dynamic, welcoming place where people want to be. The elegant design celebrates this media company’s lively, playful culture.

Reception
Reception
Second floor pantry
Second floor pantry
New connecting stair
New connecting stair

Our client was thrilled to secure expansion space within a cool converted warehouse with exposed steel trusses, a light-filled central atrium, and an open and airy double-height second level. Due to the sloping site, however, the building’s partially subterranean first level felt more like a basement than a workplace.

We brought natural light into the open work area and glass meeting rooms through the high windows on one side and the sky-lit atrium on the other, while a new grand stair with platform seating links the all-hands area and servery to a second-floor pantry.

Connecting stair with tiered seating
Connecting stair with tiered seating
All-hands space
All-hands space
Custom booths and open work area
Custom booths and open work area

Through the first floor entry, an arcade room connects to a pantry and community lounge, where a partial wall provides acoustic and visual separation between the lounge and open work area while allowing light to carry across the floor.

ConfMediaSF_PhotoByBruceDamonte_Carousel1.jpg
ConfMediaSF_PhotoByBruceDamonte_Carousel1.jpg
ConfMediaSF_PhotoByBruceDamonte_Carousel2.jpg
ConfMediaSF_PhotoByBruceDamonte_Carousel2.jpg
ConfMediaSF_PhotoByBruceDamonte_Carousel3.jpg
ConfMediaSF_PhotoByBruceDamonte_Carousel3.jpg
ConfMediaSF_PhotoByBruceDamonte_Carousel4.jpg
ConfMediaSF_PhotoByBruceDamonte_Carousel4.jpg

PHOTOGRAPHYBruce Damonte

© 2022 STUDIOS Architecture