EN

CLIENTKirkland & Ellis, LLP

SERVICESInteriors

LOCATIONPalo Alto, CA

SIZE30,000 sq ft

STATUSCompleted 2013

STUDIOS worked with Kirkland & Ellis to create a sophisticated yet welcoming space that reflects the Silicon Valley location and clientele, appeals to their young staff, and provides a high level of flexibility for changing needs.

Reception
Reception
Lobby and conference room
Lobby and conference room

Sliding panels along the multi-purpose room and adjacent conference room open up to the reception area to create a large assembly space for gatherings and events. We also integrated partially exposed ceilings in the public areas to provide a more open and inviting feeling.

Pantry
Pantry
Private office
Private office
Associate office
Associate office
Work station
Work station

We designed the Review Rooms to be easily partitioned into offices, and developed a standard furniture model for administrative staff so that workstations and other components can be reconfigured to accommodate future growth.

Break area
Break area

The main break area’s communal table encourages family style dining, while the living room area invites employees to relax. The adjoining patio creates a warm, inviting outdoor room with lounge furniture and a fireplace. Additional program elements include a catering kitchen and a wellness room.

Patio
Patio

Press

  • Silicon Valley Style — California Lawyer Magazine 2015

PHOTOGRAPHYJasper Sanidad