FR

CLIENTNeustar, Inc.

SERVICESInteriors

LOCATIONSan Diego, CA

SIZE22,000 sq ft

STATUSCompleted 2015

Taking inspiration from Neustar’s sunny location in San Diego’s UTC neighborhood and the views out to Palomar Mountain and surrounding hills, STUDIOS created a bright and energetic space that reflects the communications and risk analytics company’s lively culture.

Elevator Lobby
Elevator Lobby

In response to the hilly backdrop, the wood flooring is installed on a diagonal, lighting fixtures crisscross, and a custom reception desk takes the form of a craggy hill. The elevator lobby features textured cast gypsum wall panels that appear as a dynamic topographic map.

Reception and conference room
Reception and conference room
Conference room
Conference room
Open work area
Open work area
Conference room
Conference room
Seating nook
Seating nook
Seating nook with phone booths
Seating nook with phone booths
Fluted glass wall and open work area
Fluted glass wall and open work area

Angled wood panel walls and recessed seating nooks provide a buffer between work areas and more active zones. We also placed fluted glass between the libraries and adjacent work areas to provide privacy without limiting daylight into the space.

Library / Lounge
Library / Lounge
All hands / break area
All hands / break area

PHOTOGRAPHYBruce Damonte