EN

CLIENTLinkedin

SERVICESMaster Planning, New Construction

LOCATIONMountain View, CA

SIZE700,000 sq ft + two stand-alone parking structures (2,900 spaces)

STATUSUnder Construction

LinkedIn’s new headquarters ties together three new buildings and two new parking structures with three existing buildings to create a dynamic, one million sq ft hybrid campus.

Photomontage of completed campus
Photomontage of completed campus

We prioritized access to natural light, views, and direct connections to the outdoors; the buildings feature a number of terraces, roof decks, and courtyards, as well as two major open spaces for gatherings, recreation, and relaxation. Pedestrian walking loops and bicycle paths engage all corners of the campus.

Courtyard
Courtyard
Courtyard
Courtyard
Public green space
Public green space
 Site plan
Site plan
Building 5 construction progress as of July 2020
Building 5 construction progress as of July 2020
Building 1
Building 1
Building 5
Building 5
Building 6
Building 6