EN

CLIENTOrrick, Herrington & Sutcliffe, LLP

SERVICESInteriors

LOCATIONHouston, TX

SIZE55,000 sq ft

STATUSCompleted 2018

ARCHITECT OF RECORDPDR

For Orrick’s Houston office, we created a warm and inviting workplace that features local materials and offers a diversity of work and community spaces that provide daylight and views for all employees.

Reception
Reception
Stair linking reception to support staff
Stair linking reception to support staff
Circulation and large conference room
Circulation and large conference room

Connectivity and flexibility were key to Orrick. Alongside the conference area and break room, we created large central gathering spaces that can be used for internal events or external outreach, as well as a two-story internal stair that links reception with the break area, allowing easy flow and interaction between attorneys and staff. The floor plan can also be easily adapted from open plan work areas to private interior offices.

Break room
Break room
Flexible multipurpose space for meetings and training
Flexible multipurpose space for meetings and training
Support staff desking
Support staff desking
Collaboration lounge
Collaboration lounge

We located the main break room on the perimeter to provide all staff with access to views and daylight, and created casual meeting areas in the perimeter corners, forgoing the traditional attorney corner office.

Private office
Private office
Private office
Private office

PHOTOGRAPHYJoe Aker